Nyhed

Mandagens italienske Serie B Bonus…

Dagens to mandskaber der tørner sammen i kategorien “Bonus” er hjemmehørende i den næstbedste italienske række Serie B. Umiddelbart går vi imod strømmen, men det er der i vores optik en god grund til.

Perugia – Empoli = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Perugia ligger paceret som nr. 10., som er placeringen lige efter dagens gæster fra Empoli. Ikke hvad man selv havde spået på dette tidspunkt, efter en ellers særdeles god start på sæsonen. Det har især været hjemme de har skuffet med nederlag mod mindre gode mandskaber.

Formen har da også været nærmest skrækkelig i 2020, hvor det kun er blevet til 2 sejre i 7 kampe og nederlag i de andre. Det er da også årsagen til at de stille og roligt er på vej i den forkerte retning i tabellen og der er faktisk kun 5 point ned til fiaskoen nu.

*

Empoli har modsat vendt en dårlig form til noget meget bedre og er på vej op i systemet. Et par point mere og de kan deltage i Play Offs, men der er mange om buddet. Empoli er særdeles gode hjemme og knap så god på udebane.

Vi har dog set en ændring og den formmæssige fremgang der er kommet på holdet, tror vi vil gavne dem i forhold til at opnå point i dag. Der udover har Empoli ikke tabt i Perugia siden 1999, og har vundet de seneste 7 gange – uanset om det har været hjemme eller ude. Vi ved at det ikke er historien der spiller fodbold – men man kan heller ikke se helt bort fra den.

Perugia – Empoli = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top