Sats

Mandagens italienske “Sats” på BNs redaktion…

Dagens “Sats” er som overskriften indikerer, hentet i Italien, hvor det er den 3. bedste række Serie C der lægger kamp til og det er en kamp der er hentet i Gruppe A, ud af C-niveauets 3 grupper.

Carrarese – Alessandria = X = Odds 3,25
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus som Ny kunde…

Carrarese er et godt men også er et meget typisk italiensk hold, hvor det helst skal hedde sejre hjemme og meget gerne det point når man spiller på fremmed græs – på den måde vil de fleste sæsoner ende med succes.

I dag er man så hjemme og her er det en sejr der tæller. Ud af deres 4 kampe foran egne fans, er de 3 vundet og et enkelt nederlag. Det var mod topholdet Siena som er nedrykkere fra Serie B.

Så det ligner umiddelbart en oplagt hjemmesejr og havde det ikke lige været for Aleessandria’s specielle evne til at spille remis, så ville vi nok have peget på en hjemmesejr.

*

Men Alessandria har en helt sindsyg evne til at spille netop remis. Efter 10 kampe er de 6 endt uden vinder og det lidt specielle er, at alle 6 gange har det været på udebane.

Så man kan roligt sige, at Alessandria lever op til, at når man er ude får man mindst det ene point. Scoren på 5-5 efter de kampe fortæller også, at man måske ikke er så specielt vilde for at skabe kampene på fremmed græs og derfor spiller ud fra en utroligt kontrolleret defensiv.

Vi ved at det er et Sats, men nu har Alessandria gjort det 6 gange i streg – så hvorfor ikke tro på den 7. og smide lidt mønt efter det. Det gør vi, men vi tømmer dog ikke kontoen på dette “Sats”

Carrarese – Alessandria = X = Odds 3,25
Spillet hvor du får dagens absolut Højeste Bonus som Ny kunde…

To Top