Nyhed

Mandagens italienske “Frækkert” på BN…

Vi synes at Bookmakerne har sat et lidt højt odds på det udfald vi har set som det mest sandsynlige. Vi har endda haft det valgte udfald oppe og vende som dagens “Sikre”, men med det odds endte det under dagens “Frækkert”.

Samdoria – Sassuolo = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

Sampdoria er godt med i tabellen og ligger nr. 5. efter de første 8. runder er afviklet. Kun 2 nederlag og en fornem score på 12-4 viser, at Sampdoria er et mandskab der har løftet sig til denne sæson. 

Det er især den stærke defensiv som har været nøglen til den foreløbige succes. Med et fuldt skadesfrit mandskab til aftenenes kamp, kan Sampdoria stille i stærkeste opstilling. Vi tror på en smal sejr til rent mål.

*

Sassuolo ligger kun 1 point efter dagens hjemmehold på en 8. plads, men der er også kun 3 point fra nr. 4 til nr. 12, så feltet er stadig tæt. Sassuolo lagde godt fra land, men har tabt klart til de gode hold i Serie A.

Juventus, Napoli og Milan var for store mundfulde og vi mener på redaktionen, at Sampdoria har samme niveau i denne periode. Så vi er overbeviste om en hjemmesejr og med et så højt odds, kan vi jo kun smile på redaktionen.

Samdoria – Sassuolo = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

To Top