Nyhed

Mandagens italienske “Frækkert” på BettingNews…

Heller ikke mandagens “Frækkert” er noget at råbe hurra for, når det kommer til lysten til at overvære kampen – men da vi så odds’et på vores favorit fortsat være højt, var det svært at holde nallerne væk. Det er Serie C vi har hentet kampen fra.

Alessandria – Piacenza = 2 = Odds 2,45
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og FreeBets…

Alessandria har spillet 6 kampe foran egne fans og det er kun blevet til 3 point, efter 3 gange remis. Så de spejder stadig efter den første sejr foran egne fans, et sted de normalt plejer at vise deres styrke.

Men i denne sæson har de faktisk været langt bedre på fremmed græs end hjemme. Ud af de 13 point de har opnået efter 13 runder, er de 10 hentet på fremmed græs – og i dag spiller de hjemme med en af rækkens ringeste formkurver. Den vil fortsætte ned ad efter dette opgør.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Piacenza har også fået 10 point på udebane i denne sæson, men det er fulgt op af en noget bedre sore som lyder på 11-7. Kun 1 gang er Piacenza rejst hjem med et nederlag i bagagen, 3 er vundet og en enkelt endt remis.

Så ingen tvivl om, at Piacenza er et stærk udehold og det sat op imod hjemmeholdet meget ringe evner på eget græs, ligner en komfortabel udesejr. Det bliver et tæt opgør, men vi vover at sende alt guldet efter en udesejr.

Alessandria – Piacenza = 2 = Odds 2,45
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og FreeBets…

To Top