Nyhed

Mandagens italienske Frækkert fra Serie As Top…

Der har været en mindre pause i den bedste italienske række – men nu skal de i gang igen i en kortere periode, før der holdes en reel pause. Det er to tophold der her tørner sammen og det er helt sikkert et opgør vi på redaktionen har valgt at prioritere fjernsynstid på.

Napoli – Inter = 2 = Odds 2,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

Napoli har været mere udfordret i denne sæson end i mange år. Det har været så grelt, at ejeren sendte hele truppen i træningslejr efter et nederlag og herfra startede nedturen. Da holdet ikke vandt det næste opgør holdte ejeren holdet på træningslejren og så blev spillerne sure.

Det er helt normalt at et hold sendes på træningslejr midt i sæsonen – i hvert fald i Italien. Men når det påvirker holdet negativt og man som ejer vil holde på sin magt – så gavner det ingen. Og det har også været sådan i Napoli i den seneste periode.

Napoli har kun vundet 2 ud af deres 10 seneste kampe. 3 nederlag og de resterende er endt remis. Det er langt fra hvad Napoli normalt står for. Vi fornemmer, at hele situationen ikke er faldet på plads og spillerne stadig ikke er hvor de skal være mentalt. Den er på kanten af småt brændbart, men vi tror mere på gæsterne i dag.

*

Inter har gjort det fremragende i efteråret og det har placeret dem helt i toppen af Serie A, á point med Juventus. Så i denne sæson er det Inter der skal byde Juventus op til dans og det gør de indtil videre glimrende.

Efter 8 udekampe er Inter stadig ubesejrede og kun et af de opgør er endt remis. Så Inter har et koncept der virkelig fungerer på fremmed græs. De har kun tabt til Barcelona og Dortmund i denne sæson og det er jo som bekendt Champions League.

For mange ligner dette opgør en remis og det kan vi heller ikke være helt uenige i på redaktionen. Men vi fornemmer bare, at det momentum som Inter og Conte ha i denne sæson, vil give dem en fordel i dag og alle 3 point. Det bliver kun en sejr med et enkelt mål g sikkert med 1-0. Men vi tror på Conte og Co. i dag.

Napoli – Inter = 2 = Odds 2,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

To Top