Nyhed

Mandagens italienske Bonus anbefaling på BN…

Mandagens 2. og sidste anbefaling er hentet i den italienske Serie B, hvor det er 2 mandskaber der mødes – der har helt forskelligt udgangspunkt og mål for resten af sæsonen. Det kan undre os på redaktionen, at et gæstende mandskab i nærmest opløsning, at odds’et på hjemmeholdet er så højt!

Perugia – Livorno = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får januars højeste Bonus som ny bruger…

Perugia e placeret som nr. 10 før denne runde og det er 2 placeringer for ringe i forhold til at ende i Play Offs. Perugia har opnået 27 point og ligger og slås i et tæt opløb om de attraktive placeringer. Der er kun 4 point op til 4 pladsen, så en sejr kan ændre meget.

Perugia har kun tabt 2 kampe hjemme foran egne fans i denne sæson og har en score på 14-9. Så det er ikke en fæstning de har foran egne fans, men en god og habil hjemmebane, hvor de henter langt de fleste point. I dag kommer der 3 mere.

*

Livorno ligger absolut sidst på en 20. plads og har 5 point op til holdet lige over. Det virker ikke sandsynligt, at Livorno over Serie B efter denne sæson. Det skal og lige tilføjes, at økonomien har spiller en rolle for klubben. 

Deres økonomi er aldrig blevet balanceret efter de forlod Serie A for nogle år siden og det betyder også, at der ikke er råd til de gode spillere. På udebane har de hentet 3 X remis og alle andre udekampe er tabt. Scoren hedder 3-12 – så selv om vi tog stoffer på redaktionen, kan vi stadig ikke tro på point til Livorno – det kommer IKKE til at ske….!

Perugia – Livorno = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du får januars højeste Bonus som ny bruger…

To Top