Bonus

Mandagens italiener Bonus på BN…

Dagens 2. og sidste anbefalinger hentet i den italienske Serie A og her er det 2 af mandskaberne fra toppen, der tørner sammen. Vi er lidt overrasket over, at man kan få et så højt odds på en hjemmesejr, som vi anser for ret sikker og rimelig sandsynlig.

Inter – Atalanta = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus…

Inter ligner faktisk et mandskab der ender med at tage mesterskabet i denne sæson. Conte, Eriksen og alle de andre har virkelig fået det til at spille. De topper Serie A med 4 point ned til AC Milan og 10 point ned til Juventus. Juventus har dog en kamp i hånden. Men det viser hvor dygtige Inter har været i denne sæson og stabile.

Hjemme på San Siro har de næsten gjort rent bord. 1 nederlag og en enkelt remis er de dårlige resultater. De gode hedder 10 sejre og en samlet score på 35-14. Så San Siro er ikke et sted man gerne vil være gæster i denne sæson, da det normalt betyder nederlag. Det forventer vi også mod dagens gæster.

*

Atalanta er også med fremme , men ligger 10 point efter dagens hjemmehold i ligaen. Men som i den seneste år, scorer de rigtigt mange mål og indtil nu er det blevet til 55 i 24 kampe. Kun dagens hjemmehold har formået at score flere i denne sæson (60). Så det skal nok blive en spændende kamp – men mange mål tror vi faktisk ikke på i dag.

Atalanta har kun tabt en kamp på udebane indtil videre og det skete mod Napoli tilbage i oktober sidste år. Så Atalanta er ikke de mest velkommende gæster, da de normalt plejer at stjæle point med hjem. I dag tror vi dog, at de må lide samme skæbne som mod Napoli, nemlig et smalt nederlag på udebane.

Inter – Atalanta = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus…

To Top