Bonus

Mandagens hollandske Bonus på redaktionen…

Der er flere der kender til det næstbedste niveau i Holland, hvor de bedste klubber i Æresdivisionen, har deres 2. hold liggende. Det er godt for udviklingen af talenter – men trækker også lidt ned med hensyn til niveauet i ligaen.

Den Bosch – Helmond = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Den Bosch er et hold der spiller som dant og dag på hjemme og udebane. På udebane burde de nærmest betale for at komme ind på stadion, hvor imod på hjemmebanen stort set altid leverer en super god indsats. Måske det er noget med trygge rammer og unge spillere.

Derfor ligger de også i midten, da de har tabt deres 3 udekampe og vundet deres 2 hjemmekampe. Det er faktisk sjældent de taber hjemme også når vi ser på den forgående sæson – så vi føler at de er et sikkert kort at spille på, hjemme på De Vliert – hvordan det ellers udtales…!!!

*

Helmond har det måske ikke helt omvendt, men de 4 point de har hentet indtil videre i sæsonen er hentet på fremmed græs. Hjemme har de tabt begge deres kampe, den ene mod topholdet Breda. Så der skal nok komme sejre senere på hjemmebanen.

Sejren på udebane kom mod bundholdet FC Oss og kan ikke rigtigt bruges som et pejlemærke. Remies’en på udebane mod Eindhoven var godkendt – men, men de er langt fra lige så stærke hjemme som Den Bosch. Vi tror på et rent nederlag og at hjemmeholdet vinder med 0 mål imod sig.

Den Bosch – Helmond = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top