Nyhed

Mandagens franske “Special Bonus” på BN…

Vi smutter i dagens “Special Bonus” anbefaling ned til den næst bedste franske række Ligue 2, hvor det er tophold mod næsten bundhold i dårlig form, der her møder hinanden. Udfaldet virker næsten oplagt.

Metz – Sochaux = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du kan oprette flere konti via Paypal og få flere gange Bonus

Metz topper den næstbedste række og ser ud til en hurtig tilbagevenden til den bedste. Der er hele 8 point ned til nr. 3, som ikke ryger direkte op, så der er lidt at give af.

Hjemme på Saint-Symphorien i Metz har de i denne sæson vundet 9 ud af 13 kampe. De havde en skidt periode lige omkring det nye år, men ellers har de været ganske sikre hjemme foran egne fans. De får deres 10 hjemmesejr i dag.

*

Sochaux er inde i en dårlig periode og det er der ikke plads til. Som det bedste hold under stegen, med kun 4 point på til en redning, skal der til at sadles om. De seneste 3 kampe er tabt med 0-7.

Havde det ikke været på udebane, kunne man måske tiltro Sochaux en lille mulighed, men nu er det på udebane. Her har de ikke været en succes i denne sæson.

Som det næst ringeste hold i Ligue 2, har de kun fået 2 sejre og hele 9 nederlag. Scoreren hedder 7-18, så vi ved ikke på redaktionen, hvor de skulle den styrke og selvtillid henne til dette opgør.

Metz – Sochaux = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du kan oprette flere konti via Paypal og få flere gange Bonus

To Top