Sikre

Mandagens franske og Sikre valg…

Dagens udvalg af kampe er ikke mange, men vi har alligevel fundet vej til 2 opgør denne mandsag og det første er hentet i Fankrig. Vi er taget helt ned i den 3. bedste række “National” – hvor topholdet får besøg af et mandskab der er ved at tage deres badetøfler på.

Bastia – Creteil = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Bastia lå for få år siden oppe i den bedste franske række Ligue 1. Men en dårlig økonomi har sendt dem ned på niveau 3, men her har de så fået samlet trådende og virker som om de er på vej tilbage.

De har i hvert fald lagt sig sikkert i toppen af den franske National, med en margin på 11 point ned til nr. 3 – som ikke ryger direkte op i Ligue 2. Vi tror på endnu en hjemmesejr og at de yderligere sikre sig deres direkte oprykning med 3 point mere.

*

Creteil ahr kun 2 point ned til holdet lige under stregen og ydermere så har 3 af de hold der ligger under Creteil, en kamp i hånden. Så det ser ikke alt for godt ud for Creteil, der normalt ligger i Ligue 2. Det virker faktisk som om, at de hopper endnu et niveau ned i glemslen.

I denne periode er de et af de mandskaber med den ringeste form i den franske National og med tanke på, at de i forvejen er ret elendig på udebane – så ser det ikke godt ud. Kun 1 gang har de prøvet at rejse hjemme fra en udekamp med en sejr. Det sker helt sikker ikke i dag.

Bastia – Creteil = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top