Nyhed

Mandagens franske Frækkert på redaktionen…

Vi har snuppet et topgør fra den franske række Ligue 1, hvor der ligger et sikkert tegn, efter redaktionens opfattelse – men det virker ikke til at Bookmakerne har helt den samme. Men jo højere odds’et er – jo mere vinder – men et evt. tab vil være det samme.

Lorient – Rodez = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Lorient topper den næstbedste franske række Ligue 2 med 16 point efter 7 kampe. Så kun 1 nederlag og en remis har de smidt på gulvet. Scoreren på 11-4 virker også særdeles overbevisende og i dag er de hjemme foran egne fans.

Selv om dagens gæster bestemt også er et kompetent mandskab, ser vi alligevel hjemmebanen som meget afgørende i netop dette opgør. Det er sjældent at de smider point væk til hold fra deres eget niveau, når de spiller foran egne fans.

*

Rodez ligger 4 point efter hjemmeholdet i toppen. 10 af de 12 point kommer fra deres stærke hjemmebane, hvor de ikke har levnet deres modstandere mange chancer. Rodez er oprykkere til Ligue 2 i denne sæson og lever stadig lidt på gejsten.

Den har de så ikke vist på udebane endnu. Her har de spillet ultra defensivt og hentet 2 point efter 3 kampe. Scoreren indikerer da også, at de ikke skal frem på banen, når den hedder 1-2. I dag går den ikke længere og de taber med et par kasser.

Lorient – Rodez = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top