Frække

Mandagens franske Frækkert på BN…

Vi slutter af i den franske Ligue 2 med et opgør mellem 2 mandskaber vi forventer vil ende i den bedste halvdel, når sæsonen er færdigspillet. Men det til trods, så har de 2 mandskaber har en vidt forskellig start på sæsonen og det vil resultatet også afspejle i dag.

Toulouse – Schaux = 2 = Odds 3,30
Spillet hvor du får dagens Bedste Odds hver dag…

Toulouse har tabt begge sine første kampe i sæsonen og det ser ud til at den nedtur som var i hele sidste sæson i Lige 1, er taget med ind i denne sæson. For Toulouse rykkede ud efter sidste sæson. Ja, selv trænings perioden har bestemt ikke skabt håb, med nederlag og remis’er.

Så det er et hjemmehold der i den grad mangler selvtillid og det held der også skal til. De tabte hjemme med 0-1 og ude med 3-5 og ikke til hold vi mener vil spille nogen rolle i denne sæsons Ligue 2. Det vil tage tid før Toulouse kommer rigtigt igang.

*

Schaux har modsat startet med brask og bram og 2 sejre. Det var mod hold som Auxerre og Troyes, som vi forventer også vil være med i den rigtige halvdel. Så ingen tvivl om, at selvtilliden har indfundet sig hos gæsterne fra Schaux.

Selvom Schaux spiller på udebane i dag, så viste de i det første opgør på udebane mod Auxerre, at de havdel læst på lektien. Her fik de en sejr på 2-0. Så de 2 mandskaber sat op mod hinanden, så er Schaux i denne fase klart bedst og det vil smitte af på resultatet i dag. Den forsigtige garderer sig med et X, men vi spiller lige på en udesejr.

Toulouse – Schaux = 2 = Odds 3,30
Spillet hvor du får dagens Bedste Odds hver dag…

To Top