Nyhed

Mandagens franske “Frækkert” fra panelet…

En fransk afslutning på en lidt trist mandag er ikke af vejen og vi plejer at have godt fat i ligaerne herfra. I dag er det Ligue 2 der lægger kamp til anbefalingen i kategorien “Frækkert’en”.

Lorient – Grenoble = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dit Indskud 3-Doblet…

Lorient har oprustet til denne sæson, med nogle dygtige spillere. Det ser du til, at holdet fra starten har fået et god udbytte af disse disposition. Efter de første 5. runder er de stadig ubesejrede.

Kun 2 af disse kampe er spillet hjemme på Stade du Moustoir i Lorient, så det er en ganske fin start på sæsonen. I dag er det så til gengæld hjemme på Stade du Moustoir og vi forventer helt klart alle 3 point til et godt odds.

*

Grenoble lagde godt fra land i de 3 første runder, men er så faldet sammen efterfølgende. Udebane har aldrig været Grenobles foretrukne spillested og især Lorient har de haft store kvaler med.

Vi skal helt tilbage til 2005 for at finde den seneste sejr til gæsterne og med tanke på en nedadgående formkurve og på udebane, så kan dette opgør stort set kun få et udfald – nemlig en komfortabel hjemmesejr.

Lorient – Grenoble = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dit Indskud 3-Doblet…

To Top