Frække

Mandagens franske “Frækkert” fra Ligue 2…

Når ordene fransk og frækkert indsættes i samme sætning, kan det godt vække nogle tanker der ikke har så meget med Betting at gøre – men det er nu det vi er sat i verden til at beskæftige os med.

Reims – Le Havre (0-1) = 1 = Odds 3,10
Spillet hos den NYe Bookie med den Fede Bonus…

Reims er forlængst rykket op i Ligue 1, men det har bestemt ikke fået dem til at sænke tempoet i rækken. De seneste 7 kampe hjemme/ude er alle vundet stort set overbevisende. Reims har scoret 20 gange i de 7 kampe.

I dag er det hjemme på Stade Auguste-Delaune foran egne fans og her har de været noget nær overbevisende til det fuldkomne. Især scoren på 39-7 indikerer, at de har det sjovt foran egne fans og den spilleglæde vil være til stede igen i aften.

*

Le Havre har ikke mistet spilleglæden og ligger da også fint med. Faktisk er der kun 2 pladser op til de sjove oplevelser, så der er bestemt noget at spille for og det giver masser af motivation.

Der er så bare det lille men, at Le Havre er elendige på udebane trods deres placering. Især i den sidste halvdel af turnering har det været miserabelt. I de seneste 5 kampe på fremmed græs har de hentet 1 point og en score på 6-11. I dag bliver de flænset fra hinanden.

Reims – Le Havre (0-1) = 1 = Odds 3,10
Spillet hos den NYe Bookie med den Fede Bonus…

To Top