Nyhed

Mandagens franske Bonus fra Ligue 2…

Vi slutter af i den næstbedste franske liga, hvor vi har fat i et af topholdene, som ligner en oprykker efter denne sæson. Med både god form og hjemmebane, kan vi kun se at udfaldet kan gå en vej!

Lorient – Caen = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får månedens Højeste Bonus…

Lorient er med hvor det både er sjovt og spændende, med deres nuværende placering som nr. Og det er netop de 2 bedste i rækken der rykker op i den bedste franske række. Der er 3 hold der ligger indenfor 2 point, så tingene kan hurtigt skifte ved nederlag.

Men Lorient er i glimrende form, faktisk ligaen 3. bedste og når man så tillægger de skal spille hjemme foran egne fans, så er der ikke store chancer for, at de taber. Kun 2 gange er det lykkedes for et hold at vinde på  Stade du Moustoir i denne sæson.

6 ud af de øvrige 7 kampe er vundet, så Lorient er blandt de bedste hjemmehold i rækken. Vi skal helt tilbage til 2010 for at finde den seneste sejr på  Stade du Moustoir til gæsterne i turnerings sammenhæng. Det sker heller ikke i dag, hvor de taber.

*

Caen ligger og roder i den nederste halvdel, men skal nok klare den i den sidste ende. De får lidt hist og her, både ude og hjemme og det er særligt de mindre gode hold det går udover. Men formen er bare ikke særlig god i denne periode.

Ligeledes kan man på ingen måde kalde Caen for et godt udehold. Ja, de har vundet 2 kampe, men det har været mod hold der ligger og roder endnu længere nede end Caen selv. Men Caen kan ikke selv tåle for meget slinger i valsen, da de kun har 4 point ned til stregen. Det bliver sikkert mindre i dag, efter nederlaget i dagens kamp.

Lorient – Caen = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du får månedens Højeste Bonus…

To Top