Frække

Mandagens Frækkeste spil på BettingNews…

Det ser ud til at bo Svensson gennemfører at slags H.C. Andersen eventyr, med sin tyske klub Mainz. I hvert fald har han bragt dem ud af suppedasen og givet dem en mulighed for selv at afgøre det. Efter sejren over selveste Bayern München på 2-1, er der virkelig kommet respekt omkring den nye danske træner Bo Svensson.

Mainz – Hertha Berlin = 1 = odds 2,30
Spillet hvor du altid får dagens bedste Bonus…

Mainz har Bundesligaens bedste form og der er højt humør både i truppen, men også i hele klubben. Fra at have været i mega stor fare for nedrykning, har den danske træner Bo Svenson fået nyt liv i spillerne og deres tro på egne evner. De seneste 10 kampe har kun givet 1 nederlag og det er en stor bedrift af et mandskab der lå helt nede i bunde af tabellen. Og det er gode hold ud over B.M. de har taget point fra og slået. Bla B.M. Gladbach på udebane.

Men også hjemme har de før kampen mod B.M. vist sig som et stærkt mandskab. Også RB Leipzig endte med et nederlag, da Bo Svensson først havde taget over på 3-2, så det er slut med at give ved dørene. Men faren for nedrykning er ikke helt overstået endnu og derfor er en sejr i dette opgør yderst vigtigt. for gæsterne er selv med i kampen om overlevelse. Mainz har dog en kamp i hånden i forhold til de hold lige over og under sig. Vi forventer endnu en sejr hjemme mod et middelmådigt gæstende mandskab.

*

Hertha Berlin har 2 kampe i hånden i forhold til stort set alle andre hold. Dagens kamp er den ene af de udsatte kampe og Freiburg mangler også. Skulle Hertha Berlin vinde disse 2 kampe, vil de ryge op over stregen, men ikke forbi dagens hjemmehold fra Mainz, som stadig ville være foran med 2 point. Så dette er en meget vigtig kamp for dagens gæster og den skulle helst give alle 3 point. Formen er da også blevet betydelig bedre på det seneste, selv om den dog ikke er på samme niveau som dagens hjemmehold.

De seneste 5 kampe har givet point i de 4 af dem. Men kun 2 af dem har været sejre. Det var hjemme mod Augsburg og Leverkusen. På udebane har det været virkelig sløjt og selv i en lidt bedre form, har de det meget svært på fremmed græs. Vi er ret overbeviste om, at Mainz er et for stort match i denne periode, hvor de slår selv de bedste hold i bundesligaen. Hertha Berlin skal være glade hvis de kommer fra Opel Arena, med æren i behold.

Mainz – Hertha Berlin = 1 = odds 2,30
Spillet hvor du altid får dagens bedste Bonus…

To Top