Frække

Mandagens Frækkeste Premier League anbefaling…

Vi ved godt at nogen måske vil sige, at vi er begyndt at tage stoffer på BettingNews redaktion. Men vi har nu en fidus til dagens valg af resultat i det valgte opgør – for vi har ikke været imponeret over dagens gæster – men nok mere over dagens hjemmehold. Og da disse 2 mandskaber mødte hinanden i det første opgør, var det kun med hiv og klem, at de endte med at vinde – det tror vi ikke at de gør igen.

Leeds – Liverpool = 1X = Odds 2,25
Spillet hvor du får den Største BONUS som NY…

Leeds er inde i en god periode og ikke mindst stime. De spillede remis mod Chelsea og slog i forrige weekend selveste Manchester City i Manchester. Det er der godt nok ikke mange hold der gør. Men også Fulham og Sheffield Utd har tabt til et velspillende Leeds mandskab. Og Leeds er helt klart gode hjemme på Elland Road, selv om de faktisk har hentet lidt flere point på udebane. Men det er fordi når Leeds er i form, så vinder de uanset om de er ude eller hjemme.

I denne periode er de bestemt gode og dagens gæster er ved at være slidte og har haft deres udfordringer i 2021. Leeds spillede lige op med Liverpool i det første af sæsonens 2 opgør og vandt med 4-3, efter en sen scoring i det 88. minut. Så Leeds har opskriften til at presse Liverpool til det yderste – og vi tror at de vil stjæle mindst 1 point fra dagens gæster i dag. Kan de undgå at lave 2 straffe som i sæsonens første opgør, så mener vi helt klart at Leeds har en chance for point.

*

Liverpool har haft det stramt i denne sæson og deres defensiv har aldrig vist samme klasse som i sidste sæson. Derfor har Klopp måtte skifte ud jævnligt indtil han har fundet den rette konstellation – men det ser ikke ud til at den er fundet endnu. Og han har fået nej til indkøb af nye defensive spillere – så han må klare sig med dem han har nu. På det seneste er det blevet bedre og nu har der været flere kampe hvor Liverpool har holdt målet rent. Men Liverpool er også ved at være slidte, efter deres deltagelse i Champions League.

Returkampen mod Real Madrid endte med 0-0, selv om en sejr nok ville have været i orden. Men sådan er fodbold ikke indrettet, for der er også brug for held i de rigtige situationer – og dem fik Liverpool ikke udnyttet tilstrækkeligt i det opgør. Det vil selvfølgelig sidde i spillerne, selv om de er professionelle – men nu er det en anden turnering der skal fokuseres på. Men titler bliver der ingen af i denne sæson – så nu er fokus på en plads i Europa i Næste sæson og lige er den langt fra sikret. Vi tror på et tæt opgør og et uden vinder. 

Leeds – Liverpool = 1X = Odds 2,25
Spillet hvor du får den Største BONUS som NY…

To Top