Nyhed

Mandagens “Frækkert” fra UNL…

Vi slutter mandagen af med endnu et opgør fra UNL, hvor det er to hold i den midterste kategori, der står for underholdningen for redaktionens medlemmer denne aften – og vi har en idé om udfaldet.

Serbien – Rumænien = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får de fleste Bonustilbud som kunde…

Serbien er endt i 3. lag, da de gennem de senere år ikke har vist særligt meget som landshold. selv om de har faktisk har spillerne til det. Men en del udskiftninger har gjort dem bedre.

De deltog dog ved sommerens VM i Rusland, men her blev de t kun til en enkelt sejr over Costa Rica. Schweiz og Brasilien var lige en tand for dygtige for serberne og tabte hhv. 1-2 og 0-2.

Men holdet og mandskabet løfter sig hele tiden og vi har en fidus til, at denne UNL kan blive en god gevinst for dem, da vi mener at de er et af de stærkeste hold i Liga C.

*

Rumænien lå i VM kvalen i Danmark gruppe, hvor de begyndte at vise at der er fremgang. De fik endda et OK resultat med hjem fra Parken på 1-1 og har sidenhen slået Israel.

Nu vokser træerne ikke ind i himmelen grundet 2 gode resultater set fra Rumæniens side, og vi mener de vil få problemer på Stadion Partizana i Beograd, mod et serbisk hold i fremgang.

Serbien – Rumænien = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får de fleste Bonustilbud som kunde…

To Top