Nyhed

Mandagens Frækkert fra Super Lig…

Der er ikke tegn på Corvid-19 i Tyrkiet “endnu” og her de også lystigt videre i deres fodboldturnering. Det er landets bedste række vi her tager fat på, som i daglig tale går under navnet Super Lig.

Genclerbirligi – Antalyaspor = 2 = Odds 3,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

Genclerbirligi er som dagens gæster i midterhold i Super Lig og kan ikke nå noget der handler om succes og skal stadig holde en smule øje med nedrykningsstregen, der kun ligger 4 point væk. 

Selvom Glencerbirgli er bedt hjemme er de et utroligt ustabilt mandskab. Den ene gang kan de overraske for så gangen efter at skuffe fælt. I dag får de besøg af et mandskab de har det svært med og som også er i en smule bedre form end dem selv. Vi fornemmer endnu en skuffelse for klubbens fans.

*

Antalyaspor plejer a få et godt resultat med hjem, når de gæster Glencerbirgli. Det er faktisk ikke unormalt, at det er udeholdet der klarer sig bedst, når disse 2 mandskaber mødes. Senest tabte Antalyaspor hjemme til dagens hjemmehold, da de senest mødtes.

Antalyaspor er ikke helt uefne på udebane og har fået point i 7 ud af 12 udekampe. Kun når de møder topholdene, har de det vanskeligt. Dagens modstandere er ikke et tophold og de plejer at have godt styr på hjemmeholdet, når de er gæster i Glecerbirgli.

Kun 1 sejr til hjemmeholdet – mens Antalyaspor har hentet 2 sejre og 1 remis i deres seneste 5 opgør her. Mange vil nok mene at den er lige på kanten, men så kan man garderer sig med et X, til et lidt mindre odds. Vi tror bare ikke på en hjemmesejr i dag.

Genclerbirligi – Antalyaspor = 2 = Odds 3,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

To Top