Frække

Mandagens “Frækkert” fra støvlelandet..

Italienerne kan godt lave støvler i læder og lignende, men det er nu mere fordi landet er formet som en støvle, at vi benævner det som “støvlelandet” – og det er landets næstbedste række Serie B, der lægger kamp til.

Avellino – Perugia = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du kan se kampen Live…

Avellino ligger og roder på en 18. plads, som er den bedste placering under stregen. Fra nr. 5 til nr. 20 er der kun 3 point, så hver enkelt runde kan få alvorlige konsekvenser for de hold der ligger her.

Desværre for Avellino skal kampen spilles på udebane og med tanke på deres form i denne periode både hjemme og ude, ser det skidt ud. Kun 6 af 17 kampe er vundet hjemme på Stadio Partenio og den 7 kommer ikke i dag.

*

Perugia er i flyvende form og er der også det hold der har scoret flest point i den seneste periode. Vi skal hele 10 kampe tilbage for, at finde det seneste nederlag og kun 2 af de efterfølgende 9 kampe er endt remis, ude og hjemme.

Perugia har vundet de seneste 3 gange de har gæstet Stadio Partenio og vi skal hele 5 kampe tilbage for, at finde det seneste nederlag til Avellino på Stadio Partenio og det var i 2006. Vi tror på den 4. sejr i streg på Stadio Partenio i dagens opgør.

Avellino – Perugia = 2 = Odds 2,35
Spillet hvor du kan se kampen Live…

To Top