Nyhed

Mandagens “Frækkert” fra Serie B i Italien…

Vi slutter af i Serie B i Italien, hvor vi mener at have fundet en lækkerbisken til denne aften, med et næsten sikkert udfald til et rigtigt godt odds. Vi havde faktisk udset os dette opgør i en højere kategori – men TAK for det høje odds.

Pescara – Lecce = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste platform og kundeservice…

Pescara topper den italienske Serie B og har kun tabt et opgør i denne sæson, efter de første 12 runder. Det var faktisk i seneste hjemmekamp, hvor man også havde en del skader. Det er der rettet op på nu.

Ud over det enlige nederlag, er alle de øvrige hjemmekampe vundet – både i turneringen og i pokalen. Vi er overbeviste om, at det nederlag var en enlig svale og de i dag igen er på plads med en sejr.

*

Lecce er også fint med i Serie B, på en 5. plads kun 3 point efter dagens hjemmehold. Man har hentet halvdelen af sine point hhv. hjemme og ude, men på udebane har det mest været mod hold fra den helt unge ende.

Vi er godt klar over at den er på vippen, men det gode odds og den store sandsynlighed, får os på redaktionen til at smide nogle lapper efter en hjemmesejr – som vi har en god fornemmelse.

Pescara – Lecce = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste platform og kundeservice…

 

 

To Top