Frække

Mandagens “Frækkert” fra panelet på BN…

Dagens sidste anbefaling på BettingNews er dagens “Frækkert”, som vi har hentet i den bedste engelske række Premier League, hvor vi syntes at hjemmeholdet har skuffet her i opstarten, selv om de er favoritter i dag.

Arsenal – West Bromvich = AH +1,5 = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du finder de bedste Bonustilbud denne mandag…

Arsenal er meget naturligt favoritter i denne kamp, men har ofte problemer når de møder West Brom. Sidst de var på besøg tabte de 3-1 og sidst West Bromwicj var på besøg hos London klubben formåede Arsenal kun at vinde med 1-0.

Denne sæson har Arsenal fået en god start på hjemmebane, men de har ikke spillet ret overbevisende og de ligger lige nu og roder rundt på en 12. plads i Premier League med en målscore på sølle 7-8.

Dette er langt under den standard Arsenal bør have og de er stadig uden sejr hvis vi kigger på deres udebane kampe og har der en målscore på 0:5. I dag har de fordel af hjemmebanen hvor de er lidt bedre kørende, men vi forventer ikke en målfest af hjemmeholdet.

*

West Bromwich har spillet 2 kampe ude i denne sæson og har vundet 1 og tabt 1. De har en fornuftig målscore på 2-3. De slog Burnley på udebane ligesom de hev en 3-1 sejr hjem på udebane i pokalen, så deres udeform er ganske ok på nuværende tidspunkt.

I tabellen ligger de 2 pladser over Arsenal og har der en samlet målscore på 4-4 efter 5 kampe så de har godt styr på deres forsvar og med arsenals svingende præstationer bliver det næppe til en sejr med mere et enkelt mål.

Arsenal – West Bromvich = AH +1,5 = Odds 1,90
Spillet hvor du finder de bedste Bonustilbud denne mandag…

To Top