Frække

Mandagens “Frækkert” fra La Liga…

Vi afslutter mandagen med en kamp fra den bedste spanske række, i et opgør mellem 2 hold der ikke skal tænke på succes, men i stedet tænke på overlevelse og forbliven blandt det bedste selskab.

La Coruna – Betis Sevilla = 2 = Odds 3,05
Spillet hvor du får din indsats 3-doblet for at spille højt spil…

La Coruna har set bedre tider i La Liga og med en placering som næstsidst, ser det ud til, at festen er ved at være forbi for denne gang. Kun 4 sejre i 22 kampe er et tegn på, at niveauet ikke har været der indtil nu.

De 3 af sejrene er kommet hjemme på Estadio Municipal, hvor også aftenens opgør afvikles. Her har man kun vundet 1 opgør siden den 1. september, så der er bestemt ikke tale om en fæstning i La Coruna.

Den negative score på 13-20 hjemme på  Estadio Municipal er specielt den der indikerer med alt tydelighed, at niveauet ikke er der og at det nok ender med en nedrykning ved endt turnering.

*

Betis Sevilla er et utilregneligt hold, som taber til ringe modstandere hjemme og så vinder de nogle udekampe mod hold som Sevilla og Real Madrid.

Formen er faktisk god i denne periode og hvis det ikke var fordi at La Coruna er i så dårlig forfatning, ville vi nok ikke have spillet dette spil. Men pt er der klasseforskel.

Betis ligger da også kun 3 point fra storebror Sevilla, som ligger på den sidste af de sjove pladser. Så der er ikke så langt op til en evt. succes sæson og den forsvinder ikke længere væk i dag, med en sejr.

La Coruna – Betis Sevilla = 2 = Odds 3,05
Spillet hvor du får din indsats 3-doblet for at spille højt spil…

To Top