Nyhed

Mandagens Frækkert fra Kosovo…

Vi fik et ganske glimrende indtryk af Kosovo, der mødte Danmark i en venskabskamp i torsdags, selv om det ikke var et dansk hold i bedste opstilling og bedste indstilling. Men de fik vist en masse spillelyst.

Kosovo – Bulgarien = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor du får Kr. 1.000,- i EM Bonus som Ny kunde…

Kosovo er en ung nation når det kommer til fodbold, men de har faktisk rigtigt mange dygtige spillere, der har fået deres fodboldopdragelse i andre lande. Det var tydeligt at se, at de var stolte over, at spille for deres nye fodbold nation.

Især deres 2 kanter viste mange fine momenter og det var da også herfra at de fik de fleste muligheder. Især danmarks bak Stryger, havde sit hyr med hastigheden på han direkte modstander.

Vi tror på et tæt opgør og kan ikke se, at Kosovo er et dårligere hold en dagens gæster fra Bulgarien. Kosovo spiller hjemme og det mener vi, at det giver dem en lille fordel.

*

Bulgarien røg ikke op fra 3. lag i UNL, hvor det var Norge der snuppede oprykningen. Så det siger også en del om det bulgarske mandskabs niveau. Der var flere resultater der var lidt overaskende negativt, bl.a en remis mod Cypern.

Hjemme ville de have en chance for en sejr, men vi vurderer på BNs redaktion, at på udebane falder de så meget, at det faktisk kan ende med et nederlag til et optimistisk spillende Kosovo mandskab.

Kosovo – Bulgarien = 1X = Odds 1,60
Spillet hvor du får Kr. 1.000,- i EM Bonus som Ny kunde…

To Top