Nyhed

Mandagens “Frækkert” fra italiens Serie B…

Vi slutter af i Italien, hvor det er Serie B vi har taget opgøret fra – et opgør vi ikke helt forstår hvorfor har fået et så stort odds hos diverse Bookmakere – men det skal man jo normalt ikke klage over.

Verona – Cosenza = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor der IKKE er alders begrænsning på spil…

Verona ligner et hold med stor mulighed for, at vende hurtigt tilbage i den bedste italienske række Serie A, efter nedrykningen efter sidste sæson. Men der har dog været et ujævnt forløb på det sidste og det har endt dem ned på 5. pladsen.

De startede med at tabe ude til Padova, men det er da også hjemme på Marc’Antonio Bentegodi, at de befinder sig bedst. Kun en kamp er tabt her i denne sæson. Verona har aldrig tabt til dagens gæster og gør det heller ikke i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Cosenza ligger lige over nedsrykningsstregen med 2 point ned til holdet lige under. Så deer skal til at ske noget, hvis man ikke skal gå på banen med det spøgelse hængende over hovedet i hver kamp.

Man har da også fået vendt den negative situation en smule og taber færre kampe end tidligere, hvor man så henter det ene point i stedet. De har dog vundet et par udekampe, men det var mod hold fra bundregionen – det er ikke Verona bestemt ikke.

Verona – Cosenza = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor der IKKE er alders begrænsning på spil…

To Top