Frække

Mandagens “Frækkert” fra Italien…

Dagens sidste anbefaling fra eksperterne på BettingNews, er hentet i den næste bedste italienske række Serie B, hvor point er yderst vigtige for begge hold – men de har begge samme lidt kedelige tendens.

Carpi – Pro Vercelli = X = Odds 3,10
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

Carpi er som dagens gæster, meget tilbøjelige til at være fine gæster eller værter og dele point med modstanderne. Og det sker ikke bare engang imellem, men utroligt ofte.

Carpi har spillet 5 af de seneste kampe hjemme på Sandro Cabassi i Carpi remis. Så man er begyndt at fokusere enormt meget på defensiven. Det kan måske ende med, at det er det der gør at de ikke ender på en af de sjove pladser.

De seneste 4 gange de har haft Pro Vercelli som det gæstende hold på Sandro Cabassi, er kampen også endt remis. Så det står i både sol, måne og stjerner, at der er en stor sandsynlighed for, at det ender med endnu en pointdeling.

*

Pro Vercelli kan stort set vise den samme kedelige tendens. De seneste 5 kampe er endt remis. Her virker det også om, at defensiven har fået mere fokus, da Pro Vercellis situation ikke er holdbar.

Med 4 point op til en evt. redning, er det klart at et italiensk hold gerne vil rejse hjem med uafgjort. Det har man gjort de seneste 3 gange – så vi syntes at spillet på et X ikke virker helt sindsygt – men selvfølgelig er en vurdering.

Den forsigtige spiller med en hjemmesejr som gardering – dog til et mindre odds – men det føler vi er tæt på et sikkert spil – vi tager dog en chance og satser på X’et.

Carpi – Pro Vercelli = X = Odds 3,10
Spillet hvor du får din indsats 3-Doblet til at spille for…

To Top