Nyhed

Mandagens “”Frækkert” fra den svenske side af Sundet…

Endnu et Skandinavisk opgør mellem 2 Storhold, men denne gang er det 2 svenske mandskaber der tørner sammen. Og når disse 2 mandskaber mødes sker det oftest, at også de 2 fanfraktioner holder deres helt egen “fest” – hvilket holder svenske politi temmelig beskæftiget.

AIK Stokholm – Malmö FF = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får den bedste kundeservice på markedet…

AIK Stokholm har taget fusen på de fleste og ligner nu en sikker mester efter denne sæson. En sejr i dag kan stort set lukke og slukke for det trofæ, så der kun er de sekundære placeringer at spille om.

AIK har været ganske suveræne i denne sæson, med kun 1 nederlag efter 26 kampe. 59 point og et forspring på 6 point ned til nr. 2, er deres status på 1. pladsen og med kun 4 runder tilbage, ser det godt ud.

Hjemme på Friends Arena i Stockholm er der endnu ubesejrede og har kun spillet 3 kampe remis efter 13 opgør. Det er svær for os på redaktionen at se et nederlag, med den form og den selvtillid holdet har spillet med hele sæsonen.

*

Malmö FF har nok at se til, da de også deltager i Europa League, hvor det faktisk stadig ser godt ud for det svenske mandskab. Torsdagens opgør endte 1-1 på udebane mod norske Sarpsborg, så det er godkendt.

Men det slider også meget på truppen og det har måske været derfor, at fokus ikke helt har været der på det sidste. Der er simpelthen for mange kampe der er endt remis. 

På udebane er det mere alt-eller-intet, hvor det kun er endt remis 2 gange efter 13 kampe. Vi er ret sikre på, at det ender med intet efter dette opgør og at AIK er millimeter fra at kunne kalde sig mestre.

AIK Stokholm – Malmö FF = 1 = Odds 2,30
Spillet hvor du får den bedste kundeservice på markedet…

To Top