Nyhed

Mandagens “Frækkert” fra den spanske La Liga…

Vi slutter af med dagens andet ud af 2 anbefalinger, med et opgør fra den spanske La Liga, hvor det på ingen måde er 2 hold der tales om til dagligt. Men det er om point og det er vigtige point for det gæstende hold.

Leganes – Levante = 1 = Odds 1,95
Her kan du oprette Flere konti med PayPal og få flere Bonusser…

Leganes ligger bedst placeret af disse 2 hold, men det skyldes kun en bedre score, da begge har lige mange point. Denne type hold i La Liga er bedst hjemme og håber som regel kun på heldige dage ude.

I dag er Leganes hjemme foran egne fans og de har da også en bedre form i denne periode. Leganes har ikke tabt hjemme siden den 16. september sidste år, så det fortæller en del om deres styrke hjemme. De vinder igen og endda overbevisende.

*

Levante har samme mønster og i dag er det desværre for dem på udebane. Tidligere på sæsonen gik det faktisk OK på fremmed græs, men det smuldre efterhånden som sæsonen skred frem.

De har vundet 1 ud af de seneste 5 udekampe, de øvrige er tabt. Det var senest mod Celta Vigo, som er meget formsvage i denne periode. Vi har ingen tro på, at Levante kan gentage bedriften mod Leganes, når de mødes i dag på Estadio Municipal de Butarque i udkanten af byen Leganes.

Leganes – Levante = 1 = Odds 1,95
Her kan du oprette Flere konti med PayPal og få flere Bonusser…

To Top