Nyhed

Mandagens Frækkert fra den italienske Serie B…

Også dagens “Bonus” er hentet i en sekundarække og her er den den næstbedste liga i Italien, der går under navnet Serie B. Her er det udeholdet vi har mest fidus til, både grundet niveau og placering – samt et langt bedre mandskab.

Concenza – Crotone = 2 = Odds 2,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Concenza har hævet niveauet en smule, men ligger stadig på en af de placeringer der giver direkte nedrykning. Dog er forspringet indskrænket til et point til den ene af de 2 play-offs pladser, der giver de 2 hold en ekstra chance.

Men det er mod de hold der ligger i den nederste 1/3 de henter point fra og det er meget langt fra den placering som Crotone har indtaget i det meste af sæsonen. Så selv om det er hjemme foran egne fans i dag, hvor de kun har vundet 2 kampe indtil videre, så mener vi ikke at det giver dem en tilstrækkelig nok fordel til at hente point.

*

Crotone har fundet formen igen, efter de led i november og haltede lidt i december. Men dette til trods, er de stadig placeret som nr. 3, med kun 3 point op til den forjættede 2. plads, der giver direkte oprykning. 

De er ikke rækkens stærkeste udehold og har da også kun vundet 3 kampe indtil videre. Men med tanke på dagens modstander, så har Crotone en så stærk trup, at de bør vinde dette opgør. Det bliver tæt, men alle 3 point vil gå til Crotone.

Concenza – Crotone = 2 = Odds 2,45
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top