Nyhed

Mandagens “Frækkert” fra den Italiens 3. bedste niveau…

Vi slutter denne grå mandag med et opgør fra den italienske Serie C, Gruppe B, hvor vi mener at Boomakerne igen har sat et alt for højt odds på et ellers sikkert udfald og så er det jo svært at holde nallerne væk.

Pordenone – Triestina = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

Pordenone ligger på en 3. plads, men det er faktisk kun 2 point bedre end dagens gæster fra Trestina, så det er stadigt jævnbyrdigt i rækken. Også de 2 holds form er meget lige, så det bliver sikkert et tæt men også lidt kedeligt opgør – uden så mange mål.

Men vi er sikre på, at Pordenone vil score mindst 1 gang og et forsvar der kun har lukket 4 mål indtil nu, ligner det et hold der kan trække en smal sejr hjem. Det er faktisk det Pordenone gør for det meste og de har da også kun tabt 1 kamp hjemme foran egne fans i sæsonen.

SPIL UDEN NEMID NÅR DU BETTER…

Triestina er som dagens hjemmehold, absolut bedste hjemme og det er da også på udebane at de sætter point til – for hjemme foran egne fans er de stadig ubesejrede. Triestina lever også af deres gode defensiv, hvor de hjemme kun har lukket 2 mål ind.

På udebane er den knap så gode, for her har de lukket hele 6 mål ind. Det lyder ikke af meget, men hvis man ikke selv scorer så meget, er det dyrt at lukke mål ind. De har da også kun hentet 1 sejr på udebane efter 5 forsøg. Det var mod et af de tunge hold fa bunden. Det bliver tæt, men vi tror at hjemmeholdet trækker det længste strå.

Pordenone – Triestina = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

To Top