Frække

Mandagens Frækkert fra den engelske PL…

Vi slutter mandagen med Premier League og årets overraskelse i ligaen. Et hold de fleste troede ville falde ned igen efter en god start, men som har vist at være noget mere fastholdende end forventet. De er selvfølgelig vores favoritter i dette opgør.

Crystal Palace – Burnley = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Crystal Palace ligger nr. 9 og har kun 4 point op til den sidste af de europæiske pladser, som kræver mindst en 6. plads. De fortsatte deres gode momentum ved at vinde det første opgør efter genstarten med 2-0 på udebane over Bournemouth. En kamp de havde under fuld kontrol.

I dag er de hjemme igen og skal møde Burnley, som ellers startede sæsonen rigtigt godt – men de er faldet i både tempo og niveau. Vi er slet ikke i tvivl om, at Crystal Palace fortsætter der rejse mod toppen og henter alle 3 point i dette opgør. De seneste indbyrdes møder er alle endt med sejr til Crystal Palace.

*

Burnley startede med at tabe med 0-5 i deres første kamp efter genåbningen, men det er vel fair at tabe til City – bare ikke med de cifre. Så Bournemouth er slet ikke der hvor de skal være og nederlagene fortsætter i dag.

Det er Bunrleays defensiv den er gal med og den blev da også udstillet i kampen mod City, der nærmest holdt legestue foran Burnley’s mål. Det har været et problem gennem hele sæsonen og det er helt sikkert ikke blevet fikset til dagens kamp. Sikkert nederlag til Bournemouth.

Crystal Palace – Burnley = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top