Frække

Mandagens “Frækkert” fra BNs redaktion…

Mandagens “Frækkert” mener vi på redaktionen, at Bookmakerne har set helt forkert og Odds’et falder sikkert også i løbet af dagen – for vi er nok ikke de eneste der kan se et rimeligt sikkert udfald i dette Belgiske opgør fra Proximus League.

St. Gilloise – Tubize = 1 = Odds 1,90
Spillet hos DIN nye Bookmaker, som har en Fed Bonus til Dig…

St. Gilloise er som nat og dag – ude og hjemme – og kunne de få det til at lysne lidt mere ude, ville det måske give dem muligheden for at rykke op.  For hjemme er det en helt anden melodi der spilles.

Kun Cercle Brügge, som er rækkens næstbedste udehold, hentede alle 3 point på  Stade Joseph Marien i Brüssel, men det er også det eneste nederlag på denne bane i sæsonen.

11-4 lyder scoren på efter 5 kampe og på dette niveau er det et tegn på en rigtig god score på eget græs. Kun et enkelt hold har en bedre hjemmescore i Porximus League.

*

Tubize er rækken ringeste hjemme, men her spiller de så ude. Det ændrer dog ikke på så meget, da de her er rækkens næst ringeste udehold og derfor også samlet ligger og roder i bunden.

Der er hele 5 point op til det hold der ligger næstsidst og Tubize skal håbe på, at de får løftet formen og spillet, når de senere på sæsonen går i gang med nedrykningspillet – men ikke meget tyder på det. De taber også dette opgør med flere mål.

St. Gilloise – Tubize = 1 = Odds 1,90
Spillet hos DIN nye Bookmaker, som har en Fed Bonus til Dig…

To Top