Frække

Mandagens “Frække” valg af Experterne…

Mandagens anbefaling i kategorien dagens “Frække” er hentet i det bjergrige land Schweiz, hvor det er den næstbedste række der lægger kamp og går under navnet Challenge League i daglig tale.

Wohlen – Rapperswil = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får de højeste daglige Pre Bet Odds på markedet…

Wohlen tilhører den jævne del af ligaen og skal ikke forvente nogen oprykning når man kommer til den periode, hvor disse positive pladser skal fordeles.

Hvis man skal forestille sig noget, så er det nedrykning der kunne blive et tema – og hvis alle kampe skulle spilles ude ville det også ende sådan. For her har man fået 3 point efter 7 kampe.

Men i dag er det hjemme på Stadion Niedermatten og her går det en hel del bedre. Kun 2 kampe ud af de første 6 er tabt og havde man ikke tabt den første med 1-4, så ville scoren have været positiv. I dag tror vi på dem.

*

Rapperswil ligger placeret som nr. 4 med 5 point mere end dagens hjemmehold. Men heller ikke de skal gøre sig forhåbninger om oprykning, da der er 20 point op til den placering der giver denne belønning.

På udebane har de det lidt stramt g har da også kun vundet et enkelt opgør på fremmed græs i sæsonen. Det var mod Winthertur som er rækkens ringeste hold på hjemmebane, med kun 2 point efter 7 kampe.

Så vi har ikke den helt store tillid til Rapperswil når de spiller på fremmed græs, men er da godt klar over at der er en overhængende fare for, at opgøret kan ende med en pointdeling.

Wohlen – Rapperswil = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du får de højeste daglige Pre Bet Odds på markedet…

To Top