Freynhofer

Mandagens “Frække” tegn på redaktionen…

Dagens “Frækkert” er hentet ned i den centrale del af Europa, i en af de lidt mindre attraktive ligaer – men en liga vi normalt tjener mange penge på. Det er den næst bedste franske række Ligue 2.

Orleans – Lens = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du kan hente markedets bedste Bonus…

Orleans lagde ud med brask og bram i sidste sæson for så, at falde helt igennem til sidste. Det endte faktisk med, at de skulle spille kval-kamp om overlevelse og dem vandt de begge – så de tager endnu en sæson i den næstbedste række i Frankrig.

I år har de igen haft et godt udlæg og har fået 7 point efter 4 kampe og kun 1 nederlag. Så det minder lidt om sidste sæson. Og det var ikke på hjemmebanen de faldt igennem i sidste sæson, men på udebane.

I dag spiller de hjemme på Stade de la Source og så er de en helt anden størrelse, næsten uanset form og placering. De slog med 2-1 i samme opgør i sidste sæson og der var Lens en del bedre en de må siges at være i denne sæson.

*

Lens er bare faldet og faldet i niveau over de seneste 3-4 år. Det er ligesom om, at det ingen ende vil tage. De overlevede sidste sæson, men allerede nu ser det ud som, at de også skal have en masse held i kampene.

For med nul point efter 4 kampe og en score på 5-10, så har de brug for noget held. De har trods alt scoret 5 mål, men defensiven er hullet som en si og sejler i den grad rundt på hele banen.

Med Lens historik som udebanehold, med den elendige form og med den konstante nedgang og nedtur for Lens, så tror ikke engang de kunne vinde, med 11 mod 10 i hele kampen.

Orleans – Lens = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du kan hente markedets bedste Bonus…

To Top