Frække

Mandagens “Frække” foræring fra Bookmakerne…

Vi er overbeviste om, at der her ligger en rigtig sjov oplevelse og venter forude – for Bookmakerne har været på svampe. Når man giver et så højt odds på en hjemmesejr til det suveræne tophold – så skal man bare slå til!

Reims – Lorient = 1 = Odds 2,00
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

Reims er det næsten suveræne tophold i den næstbedste række i Frankrig Ligue 2. Med 10 point ned til Nimes på 2. pladsen har de vist at de er et niveau bedre end alle andre.

Hjemme på Stade Auguste-Delaune i Reims har de næsten gjort rent bord, med 8 sejre, 1 remis og et enkelt nederlag. Scoren på 23-3 taler også sit eget sprog. Når man så også tillægger rækken bedste form, er det os en gåde på redaktionen, at oddset er så højt.

Vi har ikke fundet nogen indikationer på, at Reims skulle være svækket eller der skulle være andre indikationer på, at holdet er i ubalance. Så vi snupper helt klart dette gode odds på en ret sikker hjemmesejr.

*

Lorient ligger nr. 6 i Ligue 2, men er dog hele 16 point efter dagens hjemme- og førerhold. Formen er på plussiden, men ikke så meget i plus, at de går hen og får point i dette opgør.

De har trods alt kun vundet 3 ud af deres 10 udekampe og selv om de har spillet 3 remis, så har de også tabt 4. Og med tanke på hvem de skal møde og det sker på Stade Auguste-Delaune i Reims, er det rimeligt “syret” at Bookmakerne sætter et så højt odds – vi kan simpelthen ikke se hvorfor!

Reims – Lorient = 1 = Odds 2,00
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

To Top