Sikre

Mandagens enlige Sikre single på BN…

Dagens enlige anbefaling er hentet i den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor de 2 mandskaber er nærmest som dag og nat, når de spiller hhv. på hjemme og udebane. Og dagens hjemmehold er faktisk et af de bedre af slagsen.

Gijon – Vallecano = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds Hver Dag…

Gijon tabte seneste kamp, hvilket betød at de faldt ned på en 3. plads. Der er dog kun 4 point op til nr. 1 og med kun 11. spillede runder ud af 42, så er der virkeligt langt igen. Gijon er måske ikke gode på udebane, men helt elendige er de dog ikke. 3 ud af 6 kampe er vundet på fremmede græs, hvilket er årsagen til den gode placering

Hjemme er de rimelig suveræne. 5 kampe har givet 4 sejre og en enkelt remis. Scoreren hedder 7-2, så det må siges at være godkendt. Gijon hat ikke tabt til Vallecano siden 2003 og det kommer heller ikke til at ske i dag.

*

Vallecano kom godt fra start, men røg så ind i en dårlig periode som de ikke er kommet ud af endnu. I de seneste 5 kampe er der kun kommet en sejr på tavlen. Det skyldes mest den manglende evne til at score mål, for defensiven er ikke så ringe som man kunne tro.

Men når man ikke rigtigt kommer frem på banen, så er det også svært at score mål. Vallecano mistede et par af deres bedre offensive spillere og det har haft en større betydning end de havde håbet på. De skal nok få en oK sæson, men oprykning kommer ikke på tale og men det gør et nederlag i dette opgør.

Gijon – Vallecano = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds Hver Dag…

To Top