Bonus

Mandagens engelske Bonus fra PL…

Denne mandag har vi kun anbefalinger og dagens 2. og sidste af slagsen, er hentet i den bedste engelske række Premier League. Det er godt nok to af de bedre mandskaber, men vi tror nu alligevel at gæsterne er en tand for stærke for hjemmeholdet.

Wolves – Manchester City = 1X = Odds 2,80
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Wolves kunne sikkert godt have tænkt sig at møde et andet hold i deres første kamp, men på den anden side kan det også være en fordel. Hvis ikke dagens gæster er kommet op i gear fra starten, er det måske bedre at møde dem nu.

Wolves deltog i de sidste kampe i EL, men endte med at blive slået ud af Sevilla med 0-1. Man brændte faktisk et straffespark i kampen, der kunne have sendt Wolves i front. Men det virker ikke til at have slået holdet ud – men snarere styrket dem. De havde ikke selv regnet med at komme blandt de sidste 8 hold i EL.

I den første runde af Premier League vandt de da også komfortabelt på udebane over Sheffield Utd. Så formen ser ud til at være holdt vedlige og sulten hos spillerne virker intakt. Wolves har faktisk ikke tabt de 3 seneste opgør mod City og endda vundet de 2 af dem. Så med “Dobbelt-Chancen” snupper vi det gode odds.

*

Manchester City røg også ud i kvartfinalen, men det var i Champions League. Her var det Lyon der blev deres overmænd i den turnering. Lidt skuffende efter at man sendte Real Madrid ud i 1/8 finalen. Men det blev heller ikke i sidste sæson at City og Guardiola kunne hæve trofæet.

City har stadig den første Premier League kamp til gode i denne sæson og det bliver spændende at se om, de er blevet klar til sæsonen. City har stort set kun landsholds spillere på holdet, så der har været en spredt fægtning i optakts fasen, grundet UNL og trænings kampe.

I sidste sæson kom City lidt skævt fra start og vi har lidt på fornemmelsen, at dagens hjemmehold ikke bliver den nemmeste opgave for City. Vi kan ikke forestille os, at City har fået skudt kanonen ind endnu og er oppe i det højeste gear. En remis er selvfølgelig en mulighed, men vi har faktisk mest fidus til hjemmeholdet.

Wolves – Manchester City = 1X = Odds 2,80
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top