Nyhed

Mandagens eneste men Sikre anbefaling…

Det er sand for dyden ikke nemt som Better, at blive særligt “Exited” over dagens udbud af kampe. Det er dog alligevel blevet til en enkelt anbefaling, som vi har hentet i den næstbedste franske række Ligue 2.

Lens – Grenoble = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

Lens har kun lidt 1 nederlag i deres seneste 16 ligakampe og det må siges at være stabilt. De ligger da også som nr. 2 i ligue 2 før denne runde, med en margin på 4 point ned til nr. 3, som skal ud i Play Offs kampe. Så det gælder om at holde positionen, så den direkte oprykning kan hjemtages.

Hjemme på Stade Bollaert-Delelis i Lens er kun 1 kamp gået tabt i denne sæson. Scoren hedder 16-5 efter 10 kampe, hvor 7 er vundet. Vi er ret overbeviste om, at sæsonen 8 sejr hjemme på Stade Bollaert-Delelis, kommer i dag.

*

Grenoble virker ikke som et hold der kan nå at komme med i Play Offs. Der er godt nok kun 6 point der op, men der smides alt for mange point væk med kampe der ender remis. Grenoble er sammen med Nancy klart de 2 mandskaber der spiller mest remis.

Hele 13 gange er det efter 23 kampe og det er måske også årsagen til, at scoren efter de 23 kampe, hedder 23-22 for Grenoble. De er måske ikke elendig på udebane, men bestemt heller ikke skræmmende. Og med en jævn form har vi på redaktionen svært ved, at se at Grenoble skulle kunne få point i dag.

Lens – Grenoble = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus…

To Top