Frække

Mandagens EM Frækkert på BettingNews…

Dagens Frækkert er mellem 2 nationer vi ikke tror på går direkte videre fra gruppespillet. Ud over dagens nationer, ligger også England og Kroatien i samme gruppe. Vi har en fornemmelse af, at de er de 2 nationer der går videre og ikke dagens 2 valgte. Men i en slutrunde sker der også overraskelser og skulle der komme en, så tror vi mest det er fra det britiske landsholds side.

Skotland – Tjekkiet = 1 = Odds 2,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Skotland har stille og roligt fået sat et rigtigt fint landshold sammen, der på deres bedste dage sagtens både kan være med de store nationer og endda slå dem. De mangler selvfølgelig lidt endnu før de kan etablere sig på det næstbedste niveau, da de ikke er helt så skarpe på udebane. Men heldigt for Skotland, så skal de spille mod både Tjekkiet og Kroatien hjemme på Hampden Park i Glasgow og det er alt andet lige en fordel for skotterne.

Kun kampen mod England vil foregå på udebane og det er Wembley i London. Så det er de 2 hjemmekampe de skal satse stort på og udnytte den fordel det er, hvis de skal gøre sig forhåbninger om, at gå videre fra gruppen. Senest de mødte Tjekkiet var netop her på Hampden Park og her vandt skotterne med 1-0. Det er faktisk kun de helt store landshold der vinder på Hampden Park, som Belgien og Portugal mv. Vi tror på en fræk hjemmesejr til gode odds.

*

Tjekkiet er i redaktionens optik ikke så gode som de har været og der har da også været en vis udskiftning af spillere, grundet alder og karriere stop. Og det ser ikke ud til, at den nye form er kommet helt på plads endnu. Det betyder ikke at Tjekkiet er et dårligt hold, men vi mener de mangler noget erfaring i at spille som hold – især når der er pres på. Men det kan en sådan slutrunde jo sagtens vende op og ned på, det er set før at landshold modnes under en slutrunde.

Tjekkiet har heller ikke spillet så mange kampe i 2021, mest grundet Corona, så de er ikke spillet sammen på en sådan måde, som landstrænerne helst havde set. Så de starter lidt længere ned end de sikkert ville have gjort, hvis der ikke havde været Corona. Vi tror vi vil få et lidt tøvende og måske naivt spillende tjekkisk mandskab at se og på udebane mod et britisk mandskab der har en klar fordel i hjemmebanen – så ser det noget “op af bakke” for Tjekkiet til denne slutrunde.

Skotland – Tjekkiet = 1 = Odds 2,90
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top