Sikre

Mandagens danske Sikre valg fra Superligaen…

Hjemmeholdet har skabt langt flere negative overskrifter i denne sæson – end de plejer. Det har da også kostet en trænerfyring og holdet kvalificerede sig ikke til det europæiske gruppespil. Men nu burde der være kommet styr på tingene, for det er på papiret et rigtigt godt hold.

FC København – Randers FC = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

FC København har haft en turbulent start på sæsonen og det har været den værste i mange mange år. Det var tydeligt at se i det seneste opgør mod FC Midtjylland, at FC København har et stykke arbejde der skal gøres. Her tabte FC København med 0-4, hvor de nærmest blev udstillet.

Selv om en del spillere har været med deres respektive landshold, har den pause gjort godt for både klub og hold. Dagens gæster er slet ikke i samme omdrejninger som FCM og københavnerne spiller hjemme. Det både bør og bliver en sikker hjemmesejr i dag.

*

Randers FC har kun smagt sejrens sødme 2 gange i denne sæson – men til gengæld mærket nederlagets smerte 5 gange i 8 kampe. Det har ikke været sjovt at være Randers fans i denne sæson – der er ikke meget vrinsk i hest, som er klubbens maskot.

Selvfølgelig har Randers også haft gav af pausen og helt sikkert også fået pudset nogle ting af. Der er ikke så mange landsholds spillere i Randers, så det gør noget – så de har kunnet træne stort set som de plejer. Trods finpudsningen af spillekonceptet, så tror vi ikke at de kan modstå trykket fra et københavnsk mandskab der er godt sultne og fokuserede.

FC København – Randers FC = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top