Frække

Mandagens danske Frækkert fra Superligaen…

Mandagens Frækkert er som beskrevet hentet i den danske Superliga. Her er det 2 af de mest formstærke mandskaber i denne periode og nok ikke mange havde troet, at de også ville være med i toppen.

SønderjyskE – AGF = 1 = Odds 3,00
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som NY bruger…

SønderjyskE har i den grad fået sammensat en trup der kan begå sig i Superligaen, og den nuværende 2. plads før denne runde, er absolut fortjent. 3 hold ligger med samme pointantal før denne runde med 13 point. Så udover SønderjyskE, er det Vejle og FCM der bejler om førstepladsen.

SønderjyskE har allerede slået både Brøndby IF og FCM. Begge kampe blev vundet hjemme på Sydbank Park – så her har de efterhånden fået banket en solid hjemmebane sammen. Selv om dagens gæster også er godt kørende, tror vi ikke at de har samme styrke lige pt, som de havde i starten af sæsonen. En hjemmesejr er i vores optik meget sandsynlig.

*

AGF gør det godt under David Nielsen og ligger med 11. point inden dagens opgør på en 5. plads. De tabte seneste kamp mod FC København, men det var vist ikke helt fortjent. AGF spillede med 10. mand de sidste 30 minutter, så det var svært at komme tilbage og være den dominerende part i kampen. 

Men det var også tydeligt at se, at det drive som AGF lagde ud med ved sæson start, ikke er oppe i samme høje omdrejninger mere. For mange personlige fejl og lidt for meget på tværs af banen. Det er jo ikke fordi AGF ikke gerne vil, men de er faldet ned i et lille huld i denne periode og det tror vi at SønderjyskE udnytter til en sejr.

SønderjyskE – AGF = 1 = Odds 3,00
Spillet hvor du får dagens Højeste BONUS som NY bruger…

To Top