Nyhed

Mandagens danske Bonus kamp på BN…

Danmark har i flere sæsoner spillet mandags kampe. Ikke for diverse fans skyld, men for at kunne tjene så mange penge som muligt på at vise kampen på forskellige tjenester og hos diverse udbydere af TV kanaler.

Randers FC – AC Horsens = 1 = odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Randers FC virker som om, at de er ved at finde noget der ligner form. Selv om sidste rundes modstandere fra Esbjerg ikke er blandt de bedste, så var det et godt og fint resultat at hente en sejr.

Hjemme i Randers plejer de at have godt fat i gæsterne og med den formfremgang de har vist indtil videre, ligner det noget der kan ende sjovt. 3 sejre i det seneste 3 kampe har givet masser af selvtillid og den udnytter de til en sejr i dag.

*

AC Horsens er også begyndt at gøre det bedre, selv om de stadig spiller primitivt og med mere fight end fodbold. Men det er træner Bo Henriksen’s filosofi – at kan man ikke få spillet til at glide – så kæmper man det bedste man har lært.

Defensiven er ikke blandt de bedste i Superligaen, faktisk balndt de ringeste. Kun Silkeborg har lukket flere end 16 mål ind, så her har Bo Henriksen stadig en del arbejde at gøre. Ser man bare tilbage over de seneste 5 kampe, så er der røget 10 mål i kassen i egen ende af banen.

Randers FC – AC Horsens = 1 = odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top