Bonus

Mandagens danske Bonus fra Superligaen…

Så er vi tilbage i den danske Superliga, som stadig godt kan give nogle “sære” resultater også i denne sæson halvdel. Vi så et Lyngbyhold vinde i Odense og et BIF mandskab senere tabe hjemme. Jo, Superligaen er stadig ufoudsigelig og mere spændende end i mange sæsoner.

FC København – SønderjyskE = 1 = Odds 1,55
Spiller hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

FC København har vundet de første opgør i 2020, selv om det så stramt ud i det første opgør i Aalborg, hvor man vendte 0-2 til en 3-2 sejr. I det efterfølgende opgør mod AC Horsens kunne man se, at FCK havde løftet sig endnu mere og hentede en sikker 2-0 sejr i Horsnes.

Nu er det så hjemme i Parken efter 2 udekamp. Og her plejer de at være et langt bedre mandskab end ude. Dog så det ikke helt sådan ud i efteråret, men det har Thorup helt sikkert fået vendt. FCK er ved at ramme sit gamle niveau og hjemme i Parken skal de nok vise tænder og hente de 3. sejr på stribe.

*

SønderjyskE har haltet sig gennem de første runder. Først fik de en flot sejr på Heden over FCM, for efterfølgende at tabe hjemme til AaB. Så SønderjyskE har ikke helt fundet balancen og formen endnu. Ingen tvivl om, at SønderjyskE er blevet et bedre mandskab med Riddersholm bag roret, men i dag bliver det en stor opgave. 

Vi tror på, at SønderjyskE bare var mere klar på dagen i det første opgør mod FCM – men i dag vil de stå overfor et mandskab der er ved at finde sig selv og balancen. Vi ser en kamp, hvor målene først falder i 2. halvleg og når vi skriver målene, så tror vi på, at FCK vinder med et par stykker. Men vinder gør de helt klart efter redaktionen overbevisning.

FC København – SønderjyskE = 1 = Odds 1,55
Spiller hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top