Bonus

Mandagens Bonus valg fra UNL på BN…

Her er et af de mere oplagte tegn i denne Niveau B UNL kamp, hvor vi helt klart er af den opfattelse, at det ender med en sikker hjemmesejr. Dagens hjemmehold leverer stort set altid vare på hjemmebanen.


(Opdatering:)
Grundet Corvid-19 har Tjekkiet aflyst deres kamp. 
UEFA har dog fastholdt kampen og der spilles nu med et reservehold.
Anbefalingen er skrevet før aflysning!

Tjekkiet – Skotland = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Tjekkiet vandt udekampen mod Slovakiet, som vi også havde forventet og anbefalet. Den fysiske form så faktisk rigtigt godt ud og der er ingen tvivl om, at Tjekkiet var ovenpå gennem hele opgøret. Sejren kunne faktisk have været større, med tanke på spil og chancer.

I dette opgør er de så hjemme i Tjekkiet igen og her plejer de ikke at dele ud af guldet. Vi er et sikre på, at Tjekkiet vinder denne gruppe og ryger videre op i gruppe A, hvor vi også mener at de hører til. Sikker hjemmesejr.

*

Skotland spillede 1-1 hjemme mod Israel, som også ligger i denne pulje. Hverken Skotland eller Israel viste noget, som vi på redaktionen blev overrasket over. Skotterne spiller som skotterne har gjort i mange år – lidt for britisk stadigvæk – men de kæmper i alle 90 minutter.

Men selvom de kæmper i alle 9 minutter, så er dagens modstandere mindst en klasse bedre og så er de på hjemmebane. Det gør det bestemt ikke nemmere for skotterne. Med hjemmeholdets nuværende niveau og skotterne ditto, så er det meget svært at tro på point til gæsterne.

Tjekkiet – Skotland = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top