Bonus

Mandagens Bonus spil fra Play-Offs i Bundesligaen…

Endnu en Play_offs kamp, men denne gang hentet i de tyske turneringer – hvor det gælder enten om at overleve Bundeligaen – eller om at rykke op i den. Så helt sikkert en kamp der vil blive taktisk – men også med masser af fight.

Heidenheim – Bremen = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Heidenheim er et rigtigt godt hjemmehold i 2. Bundesliga og var det næst bedste af slagsen, til at glæde deres egne fans med sejre og mange point. Så ingen tvivl om, at Heidenheim er langt bedre hjemme end ude – med tryk under “langt”. Det er mere ude at problemerne har været mærkbare, hvor det har haltet, men med en god slutspurt overhalede de Hamburger SV og spillede sig til denne Play-Offs over 2 kampe.

Det første opgør hos dagens gæster i Bremen endte med 0-0, hvilket må siges at være et godt udgangspunkt før hjemmekampen. Men der var forskel på de 2 mandskaber og ingen tvivl om, at Bremen var bedst. Så det er stadig en meget svær opgave for dagens hjemmehold fra Heidenheim. Vi tror ikke på dem.

*

Bremen startede op efter genstarten med en virkelig god form og det har holdt dem inde i kampen om at få en ekstra chance for at overleve. En klub som aldrig har spillet i 2. Bundesliga og som vil skabe historie – om end en kedelig en – hvis de ender med at ryge ned.

Det første opgør viste, at Bremen stadig har problemer på hjemmebane, hvor de kun har vundet 2 kampe. På udebane er det en helt anden historie når de spiller. De 4 udekampe de nåede at spille efter genstarten, gav 3 sejre og 1 nederlag. Det har været sådan hele sæsonen – hjemme godt, men ude bedst?

Det er da også det der giver os de overvejelser om, at Bremen vinde dette opgør, for det er på udebane. Det bliver ikke nemt, for Heidenheim er kompetente hjemme på Voith-Arena, men når der ikke er de sædvanlige tilskuere, så tror vi det betyder mere for hjemmeholdet at mangle og de kan heller ikke lægge tryk på udeholdet. Vi tror på en smal sejr til Bremen.

Heidenheim – Bremen = 2 = Odds 2,10
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top