Nyhed

Mandagens “Bonus” spil fra panelet…

Vi er til dagens “Bonus” anbefaling draget til fjeldlandet nord på, som er en del af det skandinaviske rige og det er her den bedste norske liga vi har taget fat på, som du skal finde under navnet Eliteserien hos din Bookie.

Sarpsborg 08 – Odd = 1 = Odds 1,80
Spillet hos verden bedste Bookie med de højeste Pre Bet Odds…

Sarpsborg 08 har haft en super sæson og har bestemt forhåbninger om en europæisk placering efter denne sæson, hvor der kun er 8 spillerunder tilbage. Her ligger man placeret som nr. 4, men kan med en sejr rykke op som nr. 2.

Rosenborg kan nok ikke indhentes, da de selv med en sejr til Sarpsborg 08 vil ligge 9. point foran med kun 7 kampe tilbage. Men en 2. plads vil bestemt også være tilfredsstillende for et hold som Sarpsborg 08.

*

Odd har ikke haft samme sæson i denne som i seneste og det er især på udebane det har været helt til hundene. Hjemme foran egne fans har det været ganske fint med kun 2 nederlag og 7 sejre – så her har det været tilfredsstillende.

Til gengæld har det på udebane været tæt på pinligt. Kun 2 sejre og 3 gange remis – til gengæld hele 6 nederlag – så det er konceptet den er gal med og ikke holdet.

I dag skal de så på udebane mod et hold der ikke har tabt hjemme siden maj måned, og det var til Rosenborg med 1-2. Så ingen tvivl om, at Odds får en hård dag på kontoret og vi tror de taber denne kamp mod et stærkt og motiveret hjemmehold.

Sarpsborg 08 – Odd = 1 = Odds 1,80
Spillet hos verden bedste Bookie med de højeste Pre Bet Odds…

To Top