Nyhed

Mandagens Bonus spil fra Engelske Championship…

Vi har valgt dagens Bonus fra det næstbedste niveau i England, hvor vi idag spiller mod et hold, hvor der både er danske spillere og manager. Men vi lader ikke nationalfølelsen styre vores valg af udfald.

QPR – Brentford = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

QPR er godt med i den næstbedste engelske række Championship, hvor de kun ligger 3 point efter topholdet på en 5. plads. QPR er da også et af de mandskaber vi har spået får en glimrende sæson, men om det lykkedes at gå hele vejen vil tiden kun vise.

Formen er godkendt, efter et lille formdyk omkring måneds skiftet. Men de seneste 3 kampe har hentet 7 point, hvilket er godkendt. De har været jævne hjemme foran egne fans, men taber sjældent. Vi har garderet denne anbefaling og synes at det er et rigtigt godt spil.

*

Brentford med danske Frank som manager, har haft en meget jævn opstart. Placeringen er nr. 12 med 8 point op til topholdet.  Defensiven er godkendt, men Brentford har det svært når de er oppe foran modstandernes mål.

Kun 15 kasser har de scoret indtil nu og det er helt klart for lidt. Brentford er faktisk blandt de hold der har scoret færrest mål i ligaen. Dagens hjemmehold har scoret næstflest mål i ligaen, så vi vurderer at Brentford får masser af se til i defensiven og mindre i den anden ende.

QPR – Brentford = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

To Top