Nyhed

Mandagens Bonus fra tysklands 3. bedste niveau…

Det er ikke så tit vi har kampe med fra 3. bedste lag i Tyskland, men vi følger dog altid med og når vi finder noget interessant, kommer det med i puljen. Da udbuddet ikke er prangende i dag, fandt dette opgør så vej til vores anbefalinger.

Würzburger Kickers – 1860 München = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus som NY bruger…

Würzburger Kickers ligger og roder lige over stregen på en 15 plads, med kun 2 point ned til den fæle afdeling i tabellen. Dog har der været tydelige tegn på fremgang at spore på det seneste og især hjemme er det blevet bedre.

Når de har vundet hjemme og det er 3 kampe ud af 5, så har de scoret 3 mål i kampen. Når de taber er det faktisk modsat. Vi tror de har en af de dage hvor de scorer mange mål, især med tanke på hvad gæsterne kan og har vist på fremmed græs.

*

1860 München har ikke vist noget af betydning og slet ikke på udebane. Jo, de har vundet over bundholdet Chemnitzer, men det har heller ikke krævet meget. I dag er hjemmeholdet noget mere kompetent og så har de haft deres udfordringer.

De øvrige 4 kampe der er spillet på fremmed græs er endt med 4 nederlag og en score på 3-13. Så ingen tvivl om, at 1860 München ikke har det der skal til i denne sæson på fremmed græs og med kun 2 point mere end hjemmeholdet, så er de også i farezonen for den fæle streg.

Würzburger Kickers – 1860 München = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus som NY bruger…

To Top