Bonus

Mandagens Bonus fra Spaniens La Liga…

I dag har vi kun 2 anbefalinger og dagens sidste er hentet i den spanske La Liga. Her har vi en stor tiltro til dagens gæster som slås med i toppen af ligaen. De kan dog ikke nå topholdet, men både Real Madrid og Barcelona er indenfor rækkevidde.

Osasuna – Sevilla = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du Altid får Dagen Højeste Odds…

Osasuna er vågnet lidt op af en dval, der var ved at sende dem ned på den forkerte siden af nedrykningsstregen. Men med sejre i de 2 seneste kampe, er der igen skabt lidt luft ned til forbandede streg. Det er dog kun 4 point, så der er ikke tid til at hvile på lauerbærne. 

Osasuna har spillet 11 hjemmekampe og sejret i de 4 af dem. Så det er ikke et fort de har fået bygget – så har de i hvert fald ind i mellem glemt at hive hængebroen op. Det er dog blevet en tand bedre på det sidste, da de 2 af de 4 sejre er kommet i de 2 seneste hjemmekampe. Men Eibar og Granada er langt fra lige så gode som dagens gæster. 

*

Sevilla stormer videre og sættermaksimal pres på både Real Madrid og FC Barcelona i kampen om 2. og 3. pladsen. 1 point er der op til Barcelona på 3. pladsen og 4 op til Real Madrid. Så med en fortsat superform kunne det måske ende med en 2. plads.

I dag er det dog kun de 3 point det drejer sig om og med tanke på Sevillas udebanestyrke, så er vi ret faste i troen omkring en udesejr. I 11 udekampe har Sevilla hentet point i de 8 af dem, hvoraf der er 6 sejre. Så Sevilla er rimelig effektive på fremmed græs og i dag er modstanden ikke af den bedste slags.

Osasuna – Sevilla = 2 = Odds 1,90
Spillet hvor du Altid får Dagen Højeste Odds…

To Top