Bonus

Mandagens Bonus fra næstbedste svenske række…

Vi slutter af i den svenske SuperEttan, hvor man efterhånden er nået lidt over halvvejs. Vi er i gang med runde nr. 18 ud af 30 af slagsen – så vi er godt og vel halvvejs. Det er 2 mandskaber, hvor gæsterne kæmper for at undgå nedrykning og hjemmeholdet kæmper om, at komme med i Play Offs til oprykning.

Sundsvall – Örgryte = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Sundsvall har haft en stigende formkurve over de seneste 5 runder, som startede med 2 gange remis, efterfulgt af 3 sejre. Det er også nu de skal slå til, hvis de ikke skal sejle for langt bagud i forhold til at komme med i betragtning til en oprykning. Der er 8 point op til nr. 1, hvor Sundsvall selv ligger nr. 6 før denne runde. Der er så til gengæld kun 4 point op til nr. 3, som giver et par kvalkampe. Så der er masser af selvtillid i truppen i denne periode.

Kampen spilles på hjemmebanen NP3 Arena og her er Sundsvall klart bedst. Kun 1 kamp er tabt efter 9 runder og det er blevet til 6 sejre. Scoreren på 19-10 indikere også, at de er et godt hjemmehold. Vi skal helt tilbage til år 2003 for at finde den seneste sejr til gæsterne og i den mellemliggende periode, har Sundsvall vundet klart de fleste kampe. Af de seneste 10 kampe hjemme/ude har Sundsvall stort set vundet dem alle. Det samme sker i aften.

*

Örgryte virker mere som et hold der har en formnedgang. Deres seneste sejr ligger helt tilbage til starten af august måned, hvis man ikke regner pokalkampe med. Med kun 2 point ned til en direkte nedrykning, begynder det at snerpe til for Örgryte. Der er 11 runder tilbage og Örgryte har 20 point og ligger nr. 11. Nr. 13 og 14 får muligheden for et par kvalkampe, men 15 og 16 ryger direkte ned. Vasalunds på sidste pladsen har 20 point. Så der er tæt i bunden og et par nederlag kan gå hen og gøre virkelig ondt.

Örgryte har problemer oppe foran og er blandt de 4 ringeste hold til at score mål. Kun 18 er det blevet til, efter 18 kampe. I samme periode har de så lukket 24 mål ind og har derfor en negativ score på 6 mål. Så der er ikke plads til så mange svipsere og med en ringe udebaneform, med kun 2 sejre efter 9 forsøg, virker det ikke til at være her de skal hente point. Vi har svært ved at se at gæsterne får noget med hjem mod et af rækkens mest scorende mandskaber. Vi vil endda mene, at Sundsvall vinder med mere end 1 mål, men går bare efter den rene sejr i denne anbefaling. 

Sundsvall – Örgryte = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top